Over ons

OVER ONS

Het restaurant uit de Regio Hoef en Haag

Bekijk onze vacatures

Wij willen hier in Hoef en Haag zorgen voor een fijne ontmoetingsplek voor de buurtbewoners. Met het kwalitatief goede eten en drinken hopen wij ook geïnteresseerden uit omliggende dorpen aan te trekken. Met onze diverse en uitgebreide kaart is er voor ieder wat wils. Geniet van een heerlijke borrelplank en wijntje op ons ruime terras. Met verschillende gerechten voor de kinderen en een gezellige speelhoek, zullen ook zij zich goed vermaken. Ook voor de vegans hebben wij verschillende heerlijke gerechten op de kaart staan. Onze koffiebonen komen van BACCHI, hiermee serveren wij de ‘beste koffie uit de buurt’. In de Keuken werken wij zoveel mogelijk met biologische producten, we werken met lokale ondernemers samen, én wij vinden duurzaamheid belangrijk.

CATERING

De Keuken van Hoef en Haag als cateraar.

Wij verzorgen met gemak heerlijke maaltijden voor grote groepen mensen. Catering kan zowel plaatsvinden bij ons in De Keuken, als op locatie. Heeft u een bijeenkomst, feest of vergadering? Maak het uzelf makkelijk door ons de catering te laten verzorgen.
Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de prijzen en beschikbare data.

Take-away bestellen
TAKE-AWAY

Thuis genieten

Thuis genieten van al het lekkers op onze kaart? De Keuken van Hoef en Haag is open voor afhaal en bezorgingen. We hopen je snel te zien!

Take-away bestellen