Over ons

OVER ONS

Dé Lunchroom uit de Regio Hoef en Haag

Bekijk onze vacatures

Wij willen hier in Hoef en Haag zorgen voor een fijne ontmoetingsplek voor de buurtbewoners. Met het kwalitatief goede eten en drinken hopen wij ook geïnteresseerden uit omliggende dorpen aan te trekken. Met onze diverse en uitgebreide kaart is er voor ieder wat wils. Geniet van een heerlijke borrelplank en wijntje op ons ruime terras. Met verschillende gerechten voor de kinderen en een gezellige speelhoek, zullen ook zij zich goed vermaken. Ook voor de vegans hebben wij verschillende heerlijke gerechten op de kaart staan. Onze koffiebonen komen van Boot, hiermee serveren wij de ‘beste koffie uit de buurt’. In de Keuken werken wij zoveel mogelijk met biologische producten, we werken met lokale ondernemers samen, én wij vinden duurzaamheid belangrijk.

CATERING

De Keuken van Hoef en Haag als cateraar.

Wij verzorgen met gemak heerlijke maaltijden voor grote groepen mensen. Catering kan zowel plaatsvinden bij ons in De Keuken, als op locatie. Heeft u een bijeenkomst, feest of vergadering? Maak het uzelf makkelijk door ons de catering te laten verzorgen.
Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de prijzen en beschikbare data.

Take-away bestellen
TAKE-AWAY

Ondanks Corona, toch heerlijk lunchen in Hoef en Haag

Helaas zijn alle horecagelegenheden momenteel nog steeds gesloten door Corona. Maar geen zorgen, je kunt nog steeds genieten van al het lekkers van onze kaart. De Keuken van Hoef en Haag is open voor afhaal en bezorgingen. Ook kun je ons supporten door het kopen van een tegoedbon of merchandise. Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven. We hopen je snel te zien!

Take-away bestellen